Vandaag besteld voor 16.00 uur is morgen thuis!

Ruilen en retourneren

Hoe werkt het ruilen en retourneren?

Als je aankopen niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de artikelen retourneren.
Na het retourneren ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. De kosten van een retourzending zijn de verantwoordelijkheid van de verzender en zullen niet door Trendify worden vergoed.

Bij retourzending dienen de producten te zijn voorzien van alle labels, het is uiteraard wel toegestaan de producten te passen.

Let op: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Trendify is dus niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van retour gezonden artikelen. Wij raden je daarom ook altijd aan om een track & trace code te vragen bij het afleveren van een pakket bij DHL of PostNL.

Retour zenden kan naar het volgende antwoordnummer:

Trendify
’t Blok 8
6617 KN Bergharen
Nederland

Ruilen

Wil je een artikel ruilen voor een vervangend of hetzelfde artikel in een andere kleur of maat? Dat kan! Bij Trendify gaat het ruilen echter niet direct via een formulier, maar op de volgende manier: Als je de bestelling in goede orde binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneert krijg je het totaalbedrag zo snel mogelijk, nadat wij de retourzending hebben ontvangen teruggestort op je rekening. De nieuwe bestelling plaats je gewoon opnieuw zoals je gewend bent. Een bestelling van een vervangend of hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling.