Vandaag besteld voor 16.00 uur is morgen thuis!

Verzending

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Als je een bestelling hebt geplaatst op werkdagen voor 15.00 uur, ontvang je (mits de artikelen op voorraad zijn) jouw pakket binnen 1 tot 2 dagen thuis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden meestal op dinsdag afgeleverd. Hou er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van de PostNL en DHL Parcel bezorgdienst. Het is dus mogelijk dat pakketjes wat vertraging hebben.

 

Wat als ik niet thuis ben?

Als het pakket is verzonden ontvang je van ons een track & trace code via e-mail. Je kunt je pakketje volgen via deze link. Als je niet thuis bent op werkdagen, wordt het pakket standaard aangeboden bij je buren. Is het niet mogelijk om het pakket te bezorgen bij je buren, dan biedt PostNL je pakket nogmaals aan volgens onderstaand schema. Wanneer het pakket voor de tweede keer niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van PostNL waarop zij je vertellen waar je het pakket zelf kunt gaan afhalen.

1e bezorging
2e bezorging
Dinsdag Woensdag tussen 9.00 en 21.00 uur
Woensdag Donderdag tussen 9.00 en 21.00 uur
Donderdag Vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur
Vrijdag Zaterdag overdag
Zaterdag Maandag tussen 14.00 en 18.00 uur

 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Wij versturen je pakketje voor een bedrag van €13,00 euro naar België. Naar andere landen sturen wij geen pakketjes. De levertijd voor België is 1-5 werkdagen.